Tävlingsframgångar

1994 vid SM i fältskytte tar Jörgen Thuresson SM-guld junior C.

1995 sätter Jörgen Thuresson juniorrekord i sportpistol 60 skott på 25 meter med 586 poäng vid SM i Uppsala. Samma år vid fältskytte-SM i Skövde blir Jörgen även svensk mästare i junior C, och vid samma tävling tar Jörgen och Andreas Lindström lagguld, även detta i fältskytte Junior C.

1996 tar Andreas Lindström JSM-guld i fältskytte i Skillingaryd.

1998 vid SM i Bollnäs kommer Mikael Andersson fyra i klass C, och Andreas Lindström trea i junior C.

2004 tar Andreas Lindström SM-guld i fältskytte vid SM i Skillingaryd.

2007 vid 80-iadens riksfinal i Avesta placerar sig Tobias Jönsson och Dennis Jönsson på 5e respektive 14e plats i klass LP13.
Vid samma tävling kommer Johanna Carlsson på andra plats i LP15f.

2008 tar Johanna Carlsson silvermedalj som damjunior i Luftpistols-SM i Eskilstuna, hon vinner grundomgången i klassen damjunior yngre, och slutar som femma totalt i damklassen.
Johanna sätter svenskt damjuniorrekord i Sportpistol.
Johanna blir även nordisk damjuniormästare i sportpistol 2008.
Under 2008 vid SM i Fältskytte placerar sig Andreas Lindström på 4e plats i grupp C Öppen.

2009 Kretsmästerskapet i fältskytte vanns av Andreas Lindström i öppen C
Mikael Andersson vann öppen B samt Maria Erngrund vann öppen R
Tre segrar utav fyra möjliga

På Nationella SM representerade klubben av fyra skyttar detta resulterade i ett lagguld precision för damer, Maria Erngrund och Jenny Thomsson ingick i laget. Även en mycket hedrande 3e placering i fält C åt Mattias Thomsson.

På SM i sportpistol lyckades Johanna Carlsson med att vinna damjunior yngre klassen.
Johanna lyckades även mycket bra genom att placera sig på en andra plats på en internationell sportskyttetävling i Hannover.

Under SSM i precision kom Peter Johansson på en hedrande 4e plats i öppen C, Maria Erngrund vann damklassen och Jenny Thomsson kom på 5e plats.

Uppdaterad: 2015-03-15 13:56
Skribent: Peter Johansson